Bayraktar'dan Maça Davet

Kadınlar Hentbol 1. Liginde ilimizi temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 13:00'te Doğukent 15 Temmuz Spor Salonu'nda Hammerjack Şahinbey Nurdağı'nı konuk edecek…

Kadınlar Hentbol 1. Liginde ilimizi temsil eden Elazığ  Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başantrenörü İsmail Bayraktar hafta sonunda oynayacakları  Hammerjack Şahinbey Nurdağı karşılaşmasına taraftarları beklediğini açıkladı.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ MÜCADELE GÜCÜMÜZÜ ARTIRACAK

Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başantrenörü İsmail Bayraktar, sezona Kırşehirde oynadıkları ve mağlup oldukları maçla başladıklarını belirterek; “Yenilenen bir kadro ve genç sporcularımız ile bu yıl ligde mücadele vereceğiz. Sporcularımızın bu ligde başarılı olacaklarına eminim. Genç oyuncularımızın sahamızda oynayacakları maçlarda seyirci desteğinin olması onların mücadele gücünü artıracaktır.

Bu hafta evimizde ilk haftanın lideri HAMMERJACK ŞAHİNBEY NURDAĞI Spor kulübünü misafir edeceğiz. Kendi seyircimiz önünde geçen sezon hiç bir maçı kaybetmedik yine kaybetmek istemiyoruz 22 Ekim 2023 Pazar saat : 13:00 de Doğukent 15 Temmuz Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakaya tüm taraftarımızı bekliyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme