Bil Koleji Elazığ'da Eğitime Başladı

Eğitimde yeniliklere öncülük eden Elazığ BİL Koleji Anaokulu ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim sunacak. Başarılı ve üretken bir kadro ile yola çıkan kolej dün akşam düzenlenen basın yemeğinde Elazığ'da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türkiye genelinde 40 kampüs 26 kurs ve 8 çocuk üniversitesi ile 30 yılı aşkın süredir eğitime yön veren bu dev eğitim ağı artık Elazığ da yeni bir kampüs ile şehrimize hizmet vermeye başladı. Okul kurucularından Prof.Dr Selçuk Beşir Demir Eğitim Sistemi Hakkında Bilgi verdi.

Elazığ da eğitimin kalitesini arttırırken öğrencilerin keşfederek sorgulayarak projeler üreterek performanslarını ortaya koyacakları bir sistemle yola çıktıklarını söyleyen Prof.Dr Selçuk Beşir Demir; “Buraya sedece bir özel okul açalım yada sadece ticaret yapalım buradan hareket edelim noktasından çıkmadık. Elazığ’a bir gönül borcumuz vardı   ve bu gönül borcumuzu da Elazığ’a yakışacak marka bir isim olan Türkiye’de  50 şubesi olan Türkiye’nin en iyi hibrit eğitimine sahip  ve en iyi online  eğitim sistemine  sahip olan  ilk ve tek özelliğe sahip Türkiye’nin farklı bölgelerinde marka olan bil kolejini Elazığ’a taşımakla yola başladık.

Eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen BİL Okulları, inovatif çalışmalar yaparak öğrencilerini anaokulu ve ilkokulda dil ağırlıklı; ortaokul da ise 5.sınıftan itibaren birebir rehberlik görüşmeleri ile hem hayata hem de sınav sistemine hazırlamayı amaçlıyor”. dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme