Birileri Sığınmacı Mı Dedi ?

Devletimizin Sığınmacıların vatanlarında bıraktığı gençlerden oluşturarak donattığı ve eğittiği 90 bin kişilik (ÖSO) Özgür Suriye Ordusu, Türk Devletinin emrini bekliyor. Mezhepçi Esed Ailesi ordusundan daha güçlü ve tümü de, Suriyeli Türkmen ve Arap gençlerden meydana geldi.

Irak'ın Kuzeyi ile Suriye'nin Kuzeyinde oluşacak bir PYD+YPG Yapısı birleşerek Ülkemizi güneyden kuşatan, bunu tâkîben yakın gelecekte ciğerimize de el atacakları, İsrail'e uydu bir devlet kurma emellerine izin vermeyen Türkiye'me;

Süper Güçlere rağmen oralara harekâtlar yapan cesur, güçlü ve kararlı siyâsî iradeye selâm olsun ! 

Kimyasal ve varil bombalarından kaçan, bombalanan bu yerlerde maşa ile evladının, kocasının ceset parçalarını toplayan bahtsız analara selâm olsun ! 

Onların ülkemize sığınmaları sâyesindedir ki, oralarda süper güçlere rağmen askerî faaliyet yapma imkânı bulmamızı sağladıkları için onlara da selâm olsun. 

Çok yakında, Misâk-ı Millî'nin ikmâli için icra' edilecek son harekât da yapılacak ve bu sığınmacıların tamamı olması gerektikleri yere gidecek. Büyük Devletime ve Devletime bu vasfı kazandıran cesur siyâsî irâdeye de selâm olsun !

Antalya'ya bir ok atımı uzaktaki Meis adasını bile kurtarmaktan korkan korkaklara, İzmir'de olta ile balık avına çıkan yurttaşımızın "Kıta Sahanlığını İhlal Ettikleri" gerekçesiyle Yunan tarafından tutuklanmasına sebep olacak kadar kıyılarımıza hapsolmamıza sebep olan ödleklere da yazıklar olsun !

Bu konularda önyargılarla ve gömgök câhilliklerle ahkâm kesenler, sadece vitrinlere oynatılanlardır. Bunların :

• Misak-ı Millînin ne olduğundan, 

• 1947 yılında "Ege Adaları Çözüm Konferansı"na dâvet edildiğimiz hâlde niye gitmediğimizden, 

• Gâzi Mustafa Kemal'in : "YURTTA SULH, CİHANDA SULH" sloganını kimlerin korkak, ödlek ve pısırık dış politika malzemesi yaptığından, 

• 1949 yılında Fullbrıht Eğitim Anlaşması ile Eğitim Sistemimizi kimlerin ABD emrine vererek bu Milletin istikbali ile oynadığından, 

• 1947 yılından itibâren Marshall Yardımları adıyla bu şanlı Milleti ABD'ye kimin bağladığından..vs..   

Kısacası ; hiçbir şeyden haberleri yok. Bildikleri tek şey, Neo Nazi ve Le Pen mantığı ile ilkel ırkçılık yaparak vitrinlere oynamak, MUHÂBERAT ve hattâ MOSSAD Ajanlarının kurgu ve videolarını servis yaparak ALGI OPERASYONLARI yapmak...

Sadece önümüzdeki 2 yıl içinde, bu sorun çözülünce ve bu ciklet de ellerinden alınınca, bakalım o zaman hangi cikleti çiğneyecekler ??!!

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme