Biz Daha İyiyiz!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, 'Bütün Türkiye Vanspor'un kazanacağını düşünüyordu. Ama biz öyle olmayacağını biliyorduk. Takım olarak biz onlardan daha iyiyiz. Bunu da sahada gösterdi oyuncularımız' dedi.

Teknik Direktör Bülent Yenihayat, ligde en fazla bütçe koyan ve flaş transferler yapan Vanspor’un favori gösterilmesine rağmen, ElazığSpor’un sahada çok daha iyi bir performans sergilediğini dile getirdi.

Yenihayat, “Grupta zor bir takıma karşı oynadık. İddialı ekiplerden bir tanesi, ciddi bir bütçe koyup, flaş transferler yapan bir ekipti. Ama geçen hafta konuştuğumuzda da artıları eksileriyle alakalı bir çalışmamız olmuştu. Bir plan hazırladık o plan da istediğimiz şekilde orada tuttu. Rakipten ne bekliyorsak, sahada onların zaaflarını değerlendirmek adına bizim adımıza yüzde yüze yakın bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi bir oyun oynadık, iyi mücadele ettik. Güzel bir skorla da oradan kazanarak döndük ki çok önemliydi bu maç bizim için. Grupta bu tarz takımlara karşı kazanmak, bir de onların sahasında kazanmak önemli. İddia anlamında da bu tarz maçlar güç gösterisidir. Kimin daha güçlü olduğunu sahada görürsünüz. Takıma da bunu söyledik maçtan önce; takım olarak biz onlardan daha iyiyiz. Bunu da sahada gösterdi oyuncular. Takımımı tekrardan tebrik ediyorum.” dedi.

HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

“Elazığspor her zaman şampiyonluk yarışının içerisinde olacak.”diyen başarılı teknik adam; “Biz iddialı ekiplerden bir tanesiyiz ki bunu da gösterdik. Grubun, belki iki grubun en fazla bütçe koyan ve flaş transferler yapan takımına karşı üstün bir oyunla kazandık. Belki bütün Türkiye Vanspor’un kazanacağını düşünüyordu. Ama biz öyle olmayacağını biliyorduk, biz takıma bizim onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu söyledik. Sezon başlamadan önce de konuşmuştuk; her şey para değil, sahada bir plan olması lazım. Doğru bakıldığı zaman işe doğru çalışmalar, doğru planla bu işlerin daha iyi olabileceğini düşünüyoruz ki bunu biz geçen sene de gösterdik. Bu sene de devam ettiriyoruz.”diye konuştu.

GİRESUN MAÇI ZOR GEÇECEK

Vanspor Maçı’nı geride bıraktıklarını artık Pazar günü deplasmanda oynayacakları Giresunspor Maçı’na odaklandıklarını belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Vanspor maçı artık geride kaldı, Giresunspor maçına odaklanıyoruz. Bununla alakalı analizden çıktık. Genç ve dirençli bir takıma karşı oynayacağız. Kolay geçmeyecektir diğer maçlar gibi. Oynadığımız diğer 3 maça benzer maça benzer olacağını düşünüyorum. Oradan da kazanıp bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı da kazanırsak bu haftaya belki lider de girebiliriz. Ama en önemlisi Giresun maçını kazanmak gerekiyor. Kazanmaya gideceğiz. İstediğimizi alıp dönmek istiyoruz.”sözlerine ekledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme