Bizde Cebe Koyulacak Değil, Feda Edilecek Can Vardır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, hızla akan tarih sürecinde 2123'e kadar uzanacak yeni bir yüzyıla girdiğini belirtti.

Bahçeli, şunları kaydetti:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de Türkiye'nin demokrasi krizinde olduğunu söylediğini aktaran Bahçeli, "Elbette bu söylemiyle halt etmiş, çam devirmiş, hezeyana gömülmüş, siyaset ve fikir yoksulu olduğunu tekraren gözler önüne sermiştir. Kriz demokraside değil, Türkiye'ye karşı muhalefet mevzisinde buluşan kimlik kaybına uğramış partilerdedir. Demokrasi cahillerinin denetimsiz ve dengesiz beyanları ciddiyetsiz ve cibilliyetsiz bir içeriktedir. Partisinin büyük kongresinde arkadaşlarına 'kahrolun' diye çıkışan İYİ Parti Başkanı'nın, bu defa da Müslüman ve Arap ülkelerine aynı üslupla yaklaşması utanç verici bir skandaldır." diye konuştu.

"BU CAN DA TÜRK MİLLETİNE VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE BİN DEFA HELALDİR"

Geçen hafta Akşener'in kendilerine yönelik "canını cebine koyar Gazze'ye gidersin" sözlerini sarf ettiğini ve bu sözlere şaşırmamanın elde olmadığını vurgulayan Bahçeli, "Bizde para gibi, cüzdan gibi, çek karnesi gibi cebe koyulacak can değil, gerektiği takdirde feda edilecek can vardır. Bu can da Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne bin defa helaldir. Şaibeli paraları cebe indirenlerin canı da cebe koyma önerisi yakayı ele veren kötü alışkanlıkların bir nevi itirafıdır ve sahibini de rezil etmeye yeterlidir." yanıtını verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme