Boykot Her Yerde!

Elazığ'dakaldırımlar da boykot çağrısı yapılan alanlardan biri oldu. Bazı zincir marketlerin önündeki kaldırımlarda Coca Cola, Mc Donald's ve Starbucks'ın logolarına yer verilerek 'Siyonist sermayeye boykot' ifadeleri yer aldı.

İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılara Elazığ'da da tepkiler büyüyor. Elazığ’da, belediye otobüsü duraklarına ve özellikle zincir marketlerin önündeki kaldırım taşlarına İsrail’in boykot edilmesi için çeşitli broşürler yapıştırıldı ve yazılar yazıldı.

Elazığ'da belediye otobüsü duraklarına ve özellikle zincir marketlerin önündeki kaldırım taşlarına İsrail’in boykot edilmesi için çeşitli broşürler yapıştırıldı ve yazılar yazıldı.


Elazığ Caddeleri kaldırım taşlarında görülen broşürlerde ve İsrail mallarının ve firmalarının boykot edilmesi için duraklar asılan yazılarda “3 öldürene 1 bedava Mc Donald’s”, “ Burger King yemeğinizde bebek kanı var afiyet olsun”, “Starbucks içtiğiniz kahvede bebek kanı var afiyet olsun”, Coca Cola içeceğinizde bebek kanı var afiyet olsun” gibi ifadeler yer aldı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun resminin üzerine de “Masum canları katledenlere destek olma!” ifadeleri yer aldı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme