Bozcan UEFA B Lisans Kursu'nda

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA B Lisans 1. Etap Kursuna ilimizden Mehmet Bozcan da davet edildi…

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA B Lisans 1. Aşama Kursuna ilimizin başarılı sporcularından antrenörlerinden Mehmet Bozcan da katıldı.

15-24 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen kursa Elazığ’ın tanınmış sporcusu ve antrenörü Mehmet Bozcan da eğitim gördü.
Kursta teorik ve uygulamalı derslerin verildiğini belirten Bozcan antrenörlerin gelişimi için bu tarz kursların çok önemli olduğunu ve bu kurslarda elde edilecek bilgi ve donanımlarla bundan sonraki dönemlerde Elazığ ve ülke futboluna katkılar sağlamayı amaçladığını belirtti. Bozcan; “Hedefim; günümüz gençlerine ve gelecek nesillerine yeni nesil antrenör profilini aktarmak ve ülkemiz futboluna yetenekli ,ahlaklı bireyler kazandırmak. Bende Antrenörlük hayatımı UEFA B KURSU ile başlamış bulunmaktayım.”diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme