• Haberler
  • Genel
  • Bozduman Elektrik Sürsürüspor Bal'a Katılacak mı?

Bozduman Elektrik Sürsürüspor Bal'a Katılacak mı?

2023-2024 Sezonunda Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkı kazanan Bozduman Elektrik Sürsürüspor'da yeni sezon öncesi tam bir sessizlik hakim.

Bölgesel Amatör Ligde yer alan takımlar yeni sezon için hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdürürken, ilimiz temsilcisinden hiçbir hareketlilik yok. Lige katılıp katılmayacakları konusunda da kulüpten bir açıklama yapılmazken spor kamuoyu da meraklı bir bekleyiş içine girdi.

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Liginin şampiyonluk maçlarında son iki yılda final oynayan Karakoçan 1985 Spor BAL’a yükselmek için önemli yatırımlar yaparken iki final maçından da mağlubiyetle ayrılarak hedefine ulaşamadı.

YAZIK DEĞİL Mİ KARAKOÇAN’A

BAL’a yükselen takımlar ise gerekli yatırımlar yapamayınca başarısız oldular. Geçen yıl BAL’a yükselen Rüstempaşaspor bu yıl düştü. Bu yıl BAL’a yükselen Bozduman Elektrik Sürsürüspor’un lige katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre Sürsürü Ekibinin lige katılmayacağı yönde. Eğer bu iddialar doğruysa ve BAL Ligi’ne katılım sağlanmayacaksa, sezon başından itibaren bir çok yatırım yapan Karakoçan’ın hakkı neden elinden alındı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme