• Haberler
  • Spor
  • Bülent Yenihayat: Önemli Bir Maçı Kaybettik

Bülent Yenihayat: Önemli Bir Maçı Kaybettik

Teknik Direktör Bülent Yenihayat, sezonun en iyi oyununu sergilemelerine rağmen kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi…

Nesine 2.Lig Kırmızı Grubun 6.Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Menemen FK’ya 3-0’lık yenilerek ağır bir mağlubiyet alan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, karşılaşmada üretkenlikte zorlandıklarını ve taraftarlardan özür dilediğini söyledi…

ÜRETKEN DEĞİLDİK

Maçın kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “Bugün belki de sezonun en iyi oyunlarından birini sergiledik ancak üretkenlik konusunda zorlandık. Bazı pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. İkinci yarıda yapılan bireysel bir hata sonrası gol yedik ve çift forvete dönerek risk aldık. Ancak bu da savunmamızda zaafiyete yol açtı,” dedi.

LİGİN İDDİALI TAKIMLARINDAN BİRİNE KARŞI KAYBETTİK

Yenihayat, Menemen FK’nın ligin iddialı ekiplerinden biri olduğuna dikkat çekerken, mağlubiyetin kendileri için üzücü olduğunu belirterek; “Kazanmayı çok istedik fakat maalesef başarılı olamadık. Şimdi gözümüzü Aksaray maçına çevirdik,” diyerek taraftarlardan özür diledi.

"Hakemlerin Tutumu Oyun Seyrini Etkiledi"

Maç boyunca hakemlerin kararlarının oyunun gidişatını olumsuz etkilediğini belirten Yenihayat, “Rakip kaleci sürekli zaman geçirdi ve hakemler buna müdahale etmedi. Bu, oyun disiplinimizi olumsuz etkiledi. Hakemlerin bu tutumunu göz ardı edemeyiz.” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme