Bungalov Evlerine Büyük İlgi

İş İnsanı Selim Arda Koyuncu, Karedeniz gezisinin ardından neden böylesi sağlıklı ve güzel yapılar Elazığ'da yok diyerek Elazığ'da bungalov ev üretmek için harekete geçtiğini aktardı.

İş insanı Koyuncu; “Elazığ’ın yerli ve milli bir firmasıyız. 2018 yılından beri hizmet vermekteyiz. Depremlerden önce de bungalov evlere rağbet vardı. Depremlerden sonra bungalov evlere rağbet daha bir arttı. Kahramanmaraş Depremlerinin ardından bungalov evlere daha fazla ilgi gösterilmeye başladı. Şu anda Türkiye’nin 81 vilayetine göndermekteyiz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ise fabrika olarak tekiz” dedi.

Bungalov Evlerine Büyük İlgi

Elazığ’da Bunun Eksikliğini Gideriyoruz

“Elazığ’da bunun eksikliğini gördüğüm için bunu memleketimize üretmek istedim” diyen İş İnsanı Koyuncu; “Karadeniz bölgesine gittiğimde oradaki bungalov yapılardan etkilendim ve Elazığ’da da bunun fabrikasını kurmak istedim. Bu sektöre dair ne Doğu Anadolu’da ne de Güneydoğu Anadolu’da herhangi bir girişim olmadığını da görünce Elazığ’da bungalov ev fabrikasını kurdum. Böylesi bir şeye kalkışmak istedik” dedi.

Yüz Metrekare Bir Evi 30 Günde Teslim Etmekteyiz

Açıklamasını sürdüren İş İnsanı Koyuncu; “Ama Allah’a çok şükür, işimiz gücümüz rast gidiyor ve 25 kişiye de istihdam sağlıyoruz. Bugünkü kur itibarı ile bungalov evlerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL.  Evleri inşa ederken birinci sınıf sarıçam kullanıyoruz. Evlerin yalıtımında da taş yünü ve karbonlu eps kullanmaktayız. Seramiği, parkesi ile hazır bir şekilde tasarlanan bungalov evleri özel TIR’lar ile Türkiye’nin 81 vilayetine Elazığ’dan gönderiyoruz. Yüz metrekare bir evi 30 günde teslim etmekteyiz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme