• Haberler
  • Spor
  • Çayda Çıraları Yakın, Şampiyonluk Yakın!

Çayda Çıraları Yakın, Şampiyonluk Yakın!

2023-2024 Sezonunun finaline çıkıyoruz. Hedefe belli. Elazığ kenetlendi. Gözler ve Gönüller İstanbul Rams Park'ta olacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor 25 Mayıs Cumartesi günü 2023-2024 Sezonun son 90 dakikasına çıkıyoruz. Sezona istediği gibi başlayamayan ancak ligin 5. Haftasında yaptığı Teknik Direktör değişikliği ile ligin kalan 25 haftasında mağlup olmayan ve şampiyonluğu 2 puan ile kaçıran, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor grup ikincisi olarak 3. Lig 2. Grupta Play Off finaline kalmayı başarmıştı.

EFELER’İ 2 MAÇTA YENDİ

TFF 3.Lig 2.Grup Play-Off Rövanş Maçları’nda Efeler 09 SFK’yı eleyerek 2. Lige yükselme final maçına kalan Çimentaş Elazığspor Cumartesi günü 52 Orduspor ile final maçında karşılaşacak.

SÖZ SIRASI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA

Sezon boyunca rakiplerine karşı iyi mücadele eden, önemli maçları kayıpsız atlatan Bordo Beyazlı Takımın Teknik Heyeti ve Futbolcuları Ordu Maçı’nda son sözünü söyleyecekler.

YENİHAYAT: ŞAMPİYON OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYIP YAŞATACAĞIZ

İnandıklarını, kenetlendiklerini ve sezon başında belirlenen hedefe bugün ulaşmanın mücadelesinde istediklerini alacaklarını belirten Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat “Rakibimize saygı duyuyoruz. Onların bu noktaya gelene kadar emekleri var. Ancak bugün sahada iyi mücadele eden, ne istediğinin farkında olan futbolcularımız ile birlikte, sezon boyunca bize 12. Adam olarak sürekli katkı veren Taraftarlarımız ile birlikte Rams Parkta ki finalin sonunda şehrimizin beklentisine karşılayacak, 90 dakikanın sonunda şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayıp yaşatacağız.” dedi.

RAKİBİN ZAYIF YÖNLERİNİ BELİRLEDİK

Yenihayat, Cumartesi günkü karşılaşmada daha dikkatli ve duyarlı olacaklarını belirterek; “Bu karşılaşma öncesi Teknik Ekibimiz, futbolcularımız ile birlikte rakibimizi analiz ettik. Rakibimizin güçlü yanlarını ve zayıf yönlerini belirledik. Öncelikli olarak rakibimizin güçlü yönlerini önleyecek, zaaflarından da faydalanmanın gayretinde olacağız. Bu maçta önemli olan bizim bu maç ile ilgili düşüncelerimizi sahaya ne kadar yansıtacağız. Düşüncelerimizi sahaya yansıttığımızda zaten bir problem yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Bugün sezonun en iyisini en mükemmelini sahaya yansıtıp 90 dakikanın sonucunda istediğini alan bir takım olmak istiyoruz. Bunu da gerçekleştireceğiz.” dedi.

TFF 3. Lig Pay Off Finalinde karşılaşacağımız 52 Orduspor maçı 25 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00 da Ali Sami Yen Rams Park stadında başlayacak. Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme