Cengizhan Oynayacak Mı?

3 Gen Holding Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, Karşıyaka ile zorlu bir puan mücadelesi vereceklerini belirterek, 'Hedefimiz Kazanmak' dedi…

3 Gen Holding Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçından 3 puan ile ayrılmayı hedeflediklerini ve bunun için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

İSTEK VE ARZU ÜST DÜZEYDE

Bordo Beyazlı takımın Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Eyyüp Yıldırım;  “Ligde hedeflediğimiz yere gelebilmek adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Hafta sonu deplasmanda Karşıyaka ile zorlu bir puan mücadelesi vereceğiz. Rakibimizi analiz ettik ve buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Takımımızda ki istek ve arzu bizi bu maç öncesi mutlu ediyor. Beykan sakatlıktan döndü ve takımla birlikte çalışıyor. Cengizhan’ın ağrıları var tedavi görüyor ve o da takımla birlikte çalışıyor. Eksiğimiz yok. İstediğimizi almak için hafta sonunda gerekli mücadeleyi vereceğiz.” dedi.

GAKGO CUMA GİDİYOR

3 Gen Holding Elazığspor Karşıyaka maçı için Cuma günü 12.50 uçağı ile İzmir’e gidecek.Cumartesi günü maçını oynayacak olan temsilcimiz Pazar günü sabah uçakla İzmir’den Diyarbakır’a oradan da karayoluyla ilimize dönecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme