Cevizoğlu'ndan Elazığ Belediyesi'ne Övgü

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen kitap fuarına gelen İstanbul Milletvekili, Gazeteci-Yazar Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, fuara gelmekten mutlu olduğunu ve fuara ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi'ne teşekkür etti.

İstanbul Milletvekili, Gazeteci-Yazar Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı’na katıldı.   Gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Cevizoğlu, Elazığ Belediyesi’nin Cumhuriyet Yüzyılına yakışır projeleri hayata geçirdiğini Fuar alanını ve Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvasını beğendiğini söyleyerek vizyon projelerden biri olduğunu kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜK İŞLER YAPIYOR

Fuar alanın modern bir şekilde inşa edildiği kaydeden Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, “Elazığ Belediyemiz 4’ncü kitap fuarında olmaktan mutluyum. Belediye Başkanımız büyük işler yapıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında iki tane vizyon projesinden bir tanesi Fuar ve Kongre Merkezi çeşitli alanlarda düzenlenen fuarlar için inşa edilmiş modern bir yapı. Diğeri ise yine Belediyemizin yaptığı Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası, uluslararası nitelikte bir turnuva olmuş. Bende üniversite yıllarımda Satranç Turnuvası organize eden, düzenleyen bir öğrenciydim. Belediyemizin düzenlediği turnuvanın çok başarılı olduğuna inanıyorum.” dedi.

KÜLTÜRÜN EN ÖNEMLİ NESNELERİNDEN BİRİ KİTAPLARDIR

Fuara katılarak okuyucularıyla buluşan Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, güzel bir fuarı düzenlediği için Elazığ Belediyesine tebrik ederek,  “Cumhuriyetimizin 100. Yaşını bitirdik 101. yaşına girdik 2. yüzyıldayız. Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’te ‘Cumhuriyetin Temeli Kültür’dü demişti. Kültürün en önemli nesnelerinden biride kitaplar, bura da kültür dolu bir ortamdayız. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme