CHP'de Nefesler Tutuldu

CHP Parti Meclisi, yerel seçim gündemiyle yarın saat 15.00'te bir araya gelecek. Toplantının ardından bir açıklama yapması beklenen CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi'nde ismi kesinleşen belediye başkan adaylarını açıklayacak. Açıklanan isimler arasında CHP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayının İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran'ın isminin de açıklanması bekleniyor.

CHP Parti Meclisi, yerel seçim gündemiyle yarın saat 15.00’te toplanacak. CHP PM, saat 15.00’te CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sunuşu ile başlayacak. Sunuşun arından, yerel seçim stratejisine dair değerlendirmeler yapılacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler yönelik, bazı seçim çevrelerinde aday belirleme yöntemine dair stratejiler belirlenecek.

ELAZIĞ ADAYI DA AÇIKLANABİLİR

CHP Parti Meclisi Toplantısı’nda bazı belediye başkan adaylarının isimlerinin resmen açıklanması ya da özel bir toplantı ile kamuoyuna duyurulması seçenekleri de değerlendirilecek. Bu kapsamda, PM’den çıkan karar doğrultusunda ismi kesinleşen belediye başkan adayları, kamuoyu ile paylaşılacak. Aday duyurularına yönelik özel bir toplantı kararı alınmaması durumunda isimler, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel tarafından kamuoyuna duyurulacak. Yücel’in Elazığ’da Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Avukat Coşkun Çağlar Duran’ı kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme