Çiçek Eksiklerimiz Var

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, sezon hazırlıklarına geç başladıklarını belirterek izleyenlere keyif veren bir takım olması için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi…

23 Elazığ Futbol Kulübü lig hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Alaettin Çiçek, hazırlıklara geç başlamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek; “Sezona istediğimiz zaman başlayamadık. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Kadro oluşumunda da bazı olumsuzluklar yaşadık. Ancak tüm çalışmalarımızda bir ivme yakaladık ve arzu ettiğimiz noktaya doğru geliyoruz. Burada şunu belirtmeliyim. Lige kadar tam hazır olmayabiliriz. Lig başladıktan sonra arzu ettiğimiz noktaya gelmemiz söz konusu olabilecek.”dedi.

Teknik Direktör Alaettin Çiçek, yeni sezon öncesi geçen yıl ki kadroda yer alan oyuncuların çok önemli bir bölümünün takımdan ayrıldığını belirterek; “Bu sezona geçen yıl takımın bünyesinde bulunan ancak çok süre almayan arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız transferlerden oluşan bir kadro ile hazırlık çalışmalarımıza başladık. Kadromuz bir ara 45’e kadar yükseldi. Çalışmalarımızda bu yılda bizimle olamayacak oyuncuların takımdan çıkarılması ile 28’e kadar düşürdük. Aramıza yeni katılacak isimler olabileceği gibi aramızdan ayrılanlarda olabilecek. Lige kadar 25-26 kişilik kadromuzu oluşturmuş olacağız.”dedi.

EKSİKLERİMİZ VAR

23 Elazığ FK’nın yeni sezonda izleyenlere keyif veren bir takım olması için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çiçek; “Özellikle forvet bölgesinde eksiğimiz var. Birkaç oyuncu takviyesi ile alternatifli bir kadromuz olursa tek adama bağımlı olmaktan kurtuluruz. Lig uzun bir maraton sakatlığı var cezalı olma durumu var. Alternatifimiz olmaz ise sıkıntı yaşarız. Ancak burada şunu belirtmeliyim. Biz tüm olumsuzlukları geride bırakmak ve en iyisini yapabilmenin çabası içindeyiz.”şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme