Çiçek: Şer Güçler Rahatsız Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi eski Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Taş Medreseli Raif Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye duyulan sevginin şer odaklarını rahatsız ettiği söyledi.

Özel Hareket Başkanlığını ziyareti sırasında polisin Bahçeli’ye gösterdiği hürmetten ötürü elini öpmesini eleştirenlere tepki gösteren Raif Çiçek, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Devlet Bahçeli’nin birlikte yol yürümelerini Allah’ın bir lütfu ve ihsanı olduğuna dikkat çekerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“CENABI-I HAKKIN LÜTFUDUR!”

“Başta ülkemiz, milletimiz ve dünya insanlığının refah, huzur, saadet ve mutluluğunu sağlamak için her türlü riski göze alıp fedakârca çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli beyin birlikte yol yürümeleri Cenabı hakkın bu millete bir lütfu ve ihsanıdır.

Polis Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret eden, Türk İslam Âleminin Önderi Alperen, Derviş Mürşidi Kamil, Devlet Bahçeli beye duyulan saygı, sevgi, hürmet şer güçleri rahatsız etmiştir. Özel Harekât Daire Başkanı Sayın Süleyman Karadeniz’i Türk İslam töre ve geleneğine uyduğu için canı gönülden tebrik ve takdir ediyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme