Çiçek'ten Taraftarlara Çağrı

23 Elazığ FK Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Pazar günü evlerinde oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğuna vurgu yaptı…

TFF3. Lig 4. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü yarın kendi sahasında oynayacağı Armoni Alanya Kestelspor maçında Taraftar desteği istiyor.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK, TFF 3.Lig 4.Grubun 10. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Alanya Kestelspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma öncesi temsilcimiz 8 maçta aldığı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ve 9 puanla 11. Basamak’ta yeralırken, konuk ekip Alanya Kestelspor ise 13 puanla 5. Sıra’da bulunuyor.

ÇİÇEK; “BİZ TAKIM OLARAK HEDEFİMİZE ULAŞMANIN MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYORUZ.”

23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Alaettin Çiçek; “ Bizim için önemli bir karşılaşma. Bu maçı kazanarak üst gruptaki takımlara yaklaşmak istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

ÇİÇEK; “KAYBETTİĞİMİZ MAÇLARDA RAKİPTEN DAHA İYİYDİK”

Takımının son iki maçta mağlup olduğunu belirten Alaettin Çiçek” Zıraat Türkiye Kupasında Kırşehir’e, ligde de Muşspor’a kaybettik. Her iki maçta da rakiplerimizden daha iyiydik ancak mağlup olduk. Biz takım olarak hedefimize ulaşmanın mücadelesini sürdürüyoruz. Saha içinde gerçekten iyi mücadele veriyoruz. Bunu skora yansıttığımız zaman istediğimizi alıyoruz. Ancak bazen çok net pozisyonları skora yansıtamıyoruz. Bunu giderecek çalışmaları sürekli yapıyoruz. Pazar günü zorlu bir mücadele olacak. Ancak biz bunu lehimize çevirerek 90 dakikanın sonunda sahadan istediğimizi alarak ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da bu maça gelerek takımımızın yanında olmasını istiyoruz.” dedi.

PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00’TE

23 Elazığ FK’nın 12 Kasım Pazar günü saat 14.00 evinde oynayacağı Alanya Kestelspor karşılaşmasını Onur Güneş, Arzu Görgün, Ahmet Fındık Hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakada 4. Hakem olarak Ali Artun Özdemir görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme