Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm ülkede olduğu gibi Elazığ'da da düzenlenecek çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm ülkede olduğu gibi Elazığ’da da düzenlenecek çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak

KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Yüce Türk Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele’nin sonunda bağımsızlığımızın kazanıldığı Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Elazığ’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 
Kutlama etkinlikleri kapsamında; 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00' te Valiliğimiz ve Belediye Başkanlığımızın çelenklerini sunumu ile başlayacak. Saygı duruşu ve akabinde İstiklâl Marşı eşliğinde şanlı Bayrağımız göndere çekilecek. 

VALİ TORAMAN TEBRİKLERİ KABUL EDECEK

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde, saat 11.00’de protokol sırasına göre tüm kurum ve kuruluşların ve Elazığlıların tebriklerini makamında kabul edecek. 

KUTLAMALAR VALİLİ HİZMET BİNASI ÖNÜNDE

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları Elazığ Valilik Hizmet Binası önünde saat 12:00’de  düzenlenecek törenle devam edecek. Törende Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Elazığ Valisi Toraman yapacak. Kutlamalar, öğrenciler tarafından okunacak şiir ve kompozisyonlar ile devam edecek. 

100. YIL FENER ALAYI

29 Ekim Pazar günü saat 18:00’ de ise 100. Yıl Fener alayı yapılacak. 15 Temmuz Meydanından başlayacak Fener Alayı Cumhuriyet Meydanında son bulacak.  İl Protokolünün katılacağı Cumhuriyet Resepsiyonu saat 19:00’da Akgün Otel’de gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme