Demir'den Gençlere Birlik Çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Demir, Ankara Kahramankazan'da gerçekleştirilen terör saldırısını sert bir dille kınadı. Demir, bu menfur olayın yalnızca bir kınama ile geçiştirilemeyecek kadar ciddi bir durum olduğunu ifade etti.

Başkan Demir, "Bu alçak terör eyleminde bu ülkenin 5 evladını kaybettik ve 22 kişi yaralandı. Bu saldırı, toplumumuz üzerindeki derin yaraların bir yenisi oldu. Terör, insani değerlere, yaşama hakkına ve barışa karşı işlenmiş en büyük suçtur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

GENÇLER OLARAK BİR ARADA OLALIM

Demir, bu tür olayların karşısında gençlerin daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirterek, "Biz gençler, teröre karşı sesimizi yükseltmeli, barış içinde bir arada yaşamanın yollarını aramalıyız. Terörü lanetlemek yetmez, bu konuda eyleme geçmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizle bu tarz saldırıların üstesinden gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

Son olarak, CHP Tunceli İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Demir, şehit ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar dileyerek, "Burada önemli olan, bir daha böyle acılar yaşamamak için adımlar atılması ve ülkemizi birlik içerisinde daha aydınlık yarınlara taşımaktır" dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme