• Haberler
  • Genel
  • Demirci: Elazığ'a Farklı Duygular Besliyorum!

Demirci: Elazığ'a Farklı Duygular Besliyorum!

Bayramların birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden İş İnsanı Veysel Demirci, İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırımının bir an an önce sona ermesi için dua ettiklerini söyledi.

Bayramların birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden İş İnsanı Veysel Demirci; “Bütün İslam âleminin kurban bayramını tebrik ediyorum. Elazığ’a çok farklı duygular besliyorum. Bu şehir benim doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Burada atalarım var. Sevdiğim insanlar var. Hayatıma dokunan insanlar var. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Elazığ’dayız. Sabah bayram namazını eda ettikten sonra kurbanımızı kestik, bir takım ziyaretlerde bulunduk. Şimdi ise ziyaretlerde bulunuyoruz. Allah’ım memleketimizin birliğini, bütünlüğünü daim eylesin. Bu bayram vesilesi ile bütün hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum.” dedi.

DEMİRCİ: BAYRAMIMIZ BURUK GEÇİYOR

İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırımın bir an önce son bulmasını temenni eden Demirci, “İsrail maalesef yıllardır bizim coğrafyamızda katliamlarına devam ediyor. İnşallah bunlar yakın zamanda son bulur. On binlerce insanımızı kaybettik. Bu yüzden bu bayramımız bizim için buruk geçiyor. Müslüman kardeşlerimiz, hayattan kopan binlerce insanımız, çocuklarımız mağdur oldu. İsrail’i lanetliyoruz. Umarım son bulur.” diye kaydetti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme