• Haberler
  • Genel
  • Demirci: İşçiler Çalışanlarımız Değil, Ailemizdir!

Demirci: İşçiler Çalışanlarımız Değil, Ailemizdir!

Elazığ'da eylem yaparak haklarını talep eden işçilerin sesini duymak yerine azarlayan ve hor gören Eti Krom A.Ş.'nin sahibi Ali Rıza Yıldırım'ın işçilere karşı olan tavrını şiddetle kınayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci 'Kardeşliğimizi, insanlığımızı ve kim olduğumuzu nereden geldiğimizi unutmadan davranmalı ve bu ülkenin ekmeğini yediğimizi unutmamalıyız. İşçiler çalışanlarımız değil, ailemizdir' dedi.

Geçtiğimiz gün eylem yaparak haklarını arayan Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Eti Krom Yıldırım A.Ş.'ye ait Maden Ocakları’nda çalışan işçiler, çeşitli haklar talep ederek isteklerinin yerine getirilmesi için yönetime süre tanımasının ardından eylem başlattı. Eylemlerini devam ettirerek haklarını arayan işçilerin haklı duruşuna karşılık Eti Krom A.Ş.'nin sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın işçileri aşağılayıcı tutumlarına tepkisini dile getiren Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, işçilerin yanında olduğunu ve desteklediğini ifade etti.

“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN HAKLI DURUŞUNU DESTEKLİYORUM”

Bu topraklarda milyarlarca dolar ticaret yapıp, işçilerin taleplerine böylesi bir üslup ile cevap vermek yakışık olamayan ve güzel üslubun güzel davranışın dışında kalan bir tutum olduğunu ifade eden İş İnsanı Demirci; “Böylesi zor günlerde işçilerimizin alın teri verilmeli ve yanlarında olmalıyız. İşçiler bizim çalışanlarımız değil, ailelerimizdir. Kardeşliğimizi, insanlığımızı ve kim olduğumuzu nereden geldiğimizi unutmadan davranmalı ve bu ülkenin ekmeğini yediğimizi unutmamalıyız. Bizler emek gücü ile iş yaparak ülkemize hizmet eden bireyleriz. Kazandıklarımızı bireysel olarak değil, birlikte gücümüzü, emeğimizi, zekamızı, alın terimizi birleştirerek kazanıyoruz. Ailelerine ekmek götürmek için sürekli çalışan ve geçimini sağlamaya çalışan işçi kardeşlerimizin haklı duruşunu destekliyorum” ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme