Doğukent'te 6 Puanlık Randevu

23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kırdal, 'Hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak üzerine yaptık. Pazar günü bunu sahaya yansıtıp istediğimizi almanın mücadelesini vereceğiz.' dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta ligin salt sıralarından kurtulma mücadelesi veren 23 Elazığ Futbol Kulübü Ligin 21. Hafta Müsabakası’nda sahasında İDAŞ Çatalcaspor ile altı puanlık bir maça çıkacak.

23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kırdal, takımının arzu ettiği uyumu kazandığını belirterek; “Biz bu takımı hedefine ulaştırmak adına göreve geldik. Kadromuzu çok büyük bir oranda yeniledik. Aramıza yeni katılan oyuncularımızın uyum sorununu büyük ölçüde giderdik. Bu hafta kendi sahamızda bizim için çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu maçı kazandığımız anda sadece üç puan değil gelecek haftalar adına da umutlarımızı artıracağız. Rakiplerimizi le aramızda ki puan farkını kapatacak ve ligde daha iyi bir konuma geleceğiz. Hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak üzerine yaptık. Yarında bunu sahaya yansıtıp istediğimizi almanın mücadelesini vereceğiz.”dedi.

PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00’TE

25 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Elazığ Doğukent stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK.- İDAŞ Çatalcaspor müsabakasını Emre Küçük, Eren Hadak ve Hakan Özer hakem üçlüsü yönetirken bu müsabakada 4. Hakem olarak Alperen Aksu görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme