• Haberler
  • Genel
  • El Aksa Platformu: 'İsrail Lübnan'da Benzeri Bir Katliam Yapmaya Başladı'

El Aksa Platformu: 'İsrail Lübnan'da Benzeri Bir Katliam Yapmaya Başladı'

EL - AKSA Platformu, İsrail'in Gazze'nin ardındın Lübnan'da da benzer bir katliam yapmaya başladığını belirtti.

EL – AKSA Platformu, İsrail’in 7 Ekimden bu yana Gazze’ye devam eden saldırı ile ilgili açıklama yaptı. EL AKSA Platformu İsrail’in Lübnan’da da benzer bir katliam yapmaya başladığını vurguladı.

EL – AKSA Platformu tarafından yapılan açıklamada:
“7 Ekim’de başlayan İsrail’in Gazze katliamı, tüm vahşetiyle devam ederken terör devleti yeni bir cephe açarak Lübnan’da benzeri bir katliam yapmaya başladı.
Sömürü düzenlerinin yıkılmasını istemeyen Emperyalist batılı devletlerin sınırsız desteğini alan Siyonist İsrail katliamlarına, İslam ülkelerinin sessizliği, tepkisizliği ve dağınıklığı sebebi ile bizi tek tek avlayarak devam edecektir.

Hristiyan ve Yahudiler birlik olmuş, İslam ümmetine acımasızca bir savaş başlatmışken Müslümanlar olarak ırk ve mezhep farklılıklarını bırakıp uyanmamız, kenetlenmemiz elzemdir. Gün ihtilafları değil ittifakları konuşma zamanıdır. Gün ümmetin liderlerinin konuşacağı değil artık eyleme geçeceği zamandır. Tüm ümmet olarak tavrımızı kalbimizle, dilimizle, elimizle ortaya koymak zorundayız. Aksi durumda vahşi Siyonizm’e birer birer yem olacağımızı unutmayalım” ifadelerine yer verildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme