El Ele Kol Kola Hep Birlikte 1.Lig'e

NARKOZ Grubu Başkanı Mücahit Biçer, Kemik kadroyu koruyarak ve bir kaç nokta transfer ile güçlenerek yolumuza devam etmeleri gerektiğine vurgu yaptı…

NARKOZ Grubu Başkanı Mücahit Biçer Yeni sezonda hedef şampiyonluk ve doğrudan 1.lig olmalı olduğuna vurgu yaparak; “Kemik kadroyu koruyarak ve bir kaç nokta transfer ile güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz”dedi.
Şampiyonluk temelinin sağlam atılması gerektiğini ve şehrimizin ileri gelenlerinin ellerini Elazığspor’un üstünden çekmeden valisi, belediye başkanı, milletvekilleri, STK’lar, hep destek tam destek diyerek Elazığspor’u hakettiği yerlere çıkarmalarının şart olduğunu belirtti.
Başkan Biçer açıklamasında şunları söyledi;

ELAZIĞSPORUMUZ HALA HAKETTİĞİ YERLERDE DEĞİL

“Yönetim futbolcu ve teknik heyet büyük bir mücadele ile şehrin ileri gelenlerinin de destekleri ile bu sezonu 2.Lig’e çıkarak tamamladı. Elazığsporumuz hala hakettiği yerlerde değil. Yeni sezonda hedef şampiyonluk ve doğrudan 1.lig olmalı. Bülent Yenihayat Hocamız ile hiç zaman kaybetmeden yeni sözleşme imzalanması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.”

TRANSFERLERİMİZİ TAMAMLAYIP ERKENDEN KAMPA GİRMELİ TAKIM

“İnancımızı en üst seviyeye taşımıştır. Ancak bu yeterli değil. Kemik kadroyu koruyarak ve bir kaç nokta transfer ile güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz. Tabi bunun için öncelikle transfer tahtamızı açmalıyız. Bizler bu süreçlerin çok fazla uzamasını istemiyoruz. Bütün transferlerimizi tamamlayıp erkenden kampa girmeli takım.”

ŞAMPİYONLUK TEMELİNİ SAĞLAM ATALIM

“Tarih boyunca bunu yapan takımlar hep başarılı olmuştur. Şehrimizin ileri gelenleri ellerini Elazığsporumuzun üstünden çekmesin, geçmişte yaşamış olduğumuz şampiyonluklarda olduğu gibi valisi, belediye başkanı, milletvekilleri, STK’lar, hep destek tam destek diyerek şampiyonluk temelini sağlam atalım. Bizler inanıyoruz güveniyoruz Serkan başkanımızın da dediği gibi Elazığspor’u herkese sevdirdi. Eskiden destek olmaya çekinenler olurdu şimdi inanç ve güven herkeste var bunu devam ettirip mutlu sona ulaşalım. Yolun sonu 1. Lig olsun Allah yardımcımız olsun.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme