Elazığ'a Salı Günü Gelip Perşembe Gidecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Pazartesi gününden itibaren ülkenin serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı. Elazığ'da ise Salı gününden itibaren soğuk havalar etkili olacak ve Perşembe günü ise tekrar mevsim normallerine dönecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Pazartesi gününden itibaren Türkiye genelinde serin ve yağışlı havanın etkili olacağını duyurdu. Elazığ’da ise havanın Çarşamba günü soğuması bekleniyor.

Çarşamba Günü Soğuk Hava Etkili Olacak

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Elazığ’da Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları belirgin bir şekilde düşecek. 3 Ekim Perşembe günü ise mevsim normallerine geri dönmesi öngörülüyor.

Elazığ'a Salı Günü Gelip Perşembe Gidecek

SICAKLIK DÜŞÜŞÜ: 8 DERECEYE KADAR

Pazartesi günü başlayacak soğuk hava dalgasının, Marmara, Kuzey ve İç Ege ile Batı Karadeniz’in batısı ve İç Anadolu'nun batısında etkili olacağı bildirildi. Salı günü İç Anadolu'nun doğusu ve Orta Karadeniz, Çarşamba günü ise Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgeleri soğuk hava ile karşılaşacak.

ELAZIĞ’DA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Haftaya sıcak bir başlangıç yapacak olan Elazığ, Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekliyor. Çarşamba günü ise hava sıcaklığı 8 derece birden düşerek 23 dereceye gerileyecek. Perşembe günü hava sıcaklıkları tekrar artış gösterecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme