Elazığ AKP, Erol'a Karşı Taarruza Geçti!

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un bugünkü açıklamalarına tepki göstererek cevap verdiler.

Milletvekili Keleş, “bu yatırımları küçümsemek yerine şehrimizin kalkınmasına katkı sunan projelerimizi takdir etmek, siyaset adına daha yapıcı bir tutum olacaktır” derken Milletvekili Açıkkapı, “Kurum ve kuruluşlarımızın yapmış oldukları hizmetleri anlatmaya ve emeği geçenlere teşekkür etmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol’un AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Milletvekili Ejder Açıkkapı’yla ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Gürsel Erol’a cevap verdi.

Milletvekili Erol Keleş yaptığı açıklamada; “Sayın Gürsel Erol; Devleti yöneten hükümetin ve onun milletvekillerinin asli görevi, ilimizde yapılan her bir yatırımı ve hizmeti vatandaşlarımıza anlatmaktır. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmekten onur duyuyoruz. Son 22 yılda Elazığ’ımıza yapılan yatırımlar ve hizmetler, bu şehri daha ileriye taşımıştır. Aziz şehrimizin aziz insanları da her seçimde bu hizmetlerin değerini bilmiş ve AK Parti’mizi birinci parti yapmıştır. Son dönemde, gerek Pertek Köprüsü projesinde gerekse sulama projelerinde kaydedilen önemli ilerlemeleri görmezden gelmek, siyasetin nezaketine ve sorumluluğuna yakışmamaktadır. Siz de Elazığ’a yapılan yatırımları ve hizmetleri yakından takip ediyorsunuz; bu yatırımları küçümsemek yerine şehrimizin kalkınmasına katkı sunan projelerimizi takdir etmek, siyaset adına daha yapıcı bir tutum olacaktır." dedi.

Milletvekili Ejder Açıkkapı yaptığı açıklamada; "Sayın Gürsel Erol sosyal medyada kurumlarımızın hizmet ve yatırımlarını paylaşıp, emeği geçenlere teşekkür etmemizden rahatsızlık duymuş. Sayın Gürsel Erol bey, gerçekten çok garip bir durum paylaşımlarımızdan rahatsızlık duymanız. Elazığ, Uganda Cumhuriyetine bağlı bir il ve biz Uganda Cumhuriyetinde bir İldeki hizmetlerimizi mi anlatıyoruz? Devleti yöneten hükümettir. Bu hükümetin başı da aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de aziz hemşehrilerimizin seçtiği Ak Parti Elazığ milletvekilleriyiz. Kurum ve kuruluşlarımızın hizmet ve yatırımlarını aziz hemşehrilerimizin bilgisine sunmak ta aynı zamanda bizim görevimizdir. Hani siz yapılan hizmetlerden rahatsızlık duyuyorsanız bilemiyorum, ki duymayacağınızı düşünüyorum. Kurum ve kuruluşlarımızın yapmış oldukları hizmetleri anlatmaya ve emeği geçenlere teşekkür etmeye devam edeceğiz. Bu arada Elazığ’da gerçekleştirdiğimiz devasa projeleri de paylaşacak ve unutturmayacağız. İlin milletvekilleri olarak gerek sulama projelerinde ve gerekse Pertek köprüsü için gayretlerimizi de görmenizi isterdim. Bu şehrin her problemine duyarlı, sen ben demeden biz anlayışıyla çalışan bizlere haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Elazığ’da yapılanları unutturmayacak ve yapılacakları anlatmaya devam edeceğiz. Bir rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın ama rahatsızlık vermeye devam edeceğiz." dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme