• Haberler
  • Gündem
  • Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Koca'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Koca'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını coşku içerisinde kutluyoruz. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca 'Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en önemli görevidir' dedi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, 29 Ekim 1923’ün gurur dolu tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını coşku içerisinde kutluyoruz. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk ve Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıldönümü coşkusunun yaşandığı bu anlamlı günde birlik ve beraberliğin daha da önemli olduğunu söyledi.

M.Nafiz Koca mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde destansı bir inanç ve kararlılıkla ve Türk halkının tüm imkânsızlıklara rağmen eşine az rastlanır tarihi bir zafer kazandığı Kurtuluş Savaşı sonrasında, milli iradenin tecellisinin, cumhuriyetin ilanıyla sağlandığını belirterek Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü milletçe kutlamanın büyük gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Koca, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

GELECEK KUŞAKLARA HER ALANDA GURUR DUYACAKLARI BİR ÜLKE BIRAKMAK İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE GELECEĞE GÜVENLE YÜRÜYECEĞİZ

“Tam bir asır önce ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 100 yıl önce halkımızın kaderini değiştiren bu büyük adımı anarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlama ve geleceğe yönelik umut ve heyecanı da birlikte yaşıyoruz.

Bugün bizlere düşen ise asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır. Bu doğrultuda kahraman ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele gönül gönüle geleceğe güvenle yürüyeceğiz. Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

YAŞASIN CUMHURİYET

Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak bu cennet misali ülkeyi bizlere armağan eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e,  şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme