Elazığ Basını Yine Unutuldu

Elazığspor'umuzun 2023-2024 sezonunda şampiyon olmasının ardından yapılan açıklamalarda, kutlamalarda, teşekkürlerde Elazığ basını bir kez daha unutuldu.

Hani derler ya; bizimkisi sağdıç emeği…

Bir süre sonra unutulur diye…

Aynen öyle oldu.

Bir kez daha unutulduk.

Baştan başlayalım…

ÖNCE BÜLENT YENİHAYAT UNUTTU

Elazığspor’a geldiği günden itibaren her konuşmasında Elazığ basınının da sağlanacak başarıda emeğinin olacağını ve basını her zaman yanlarında olduğunu dile getiren teknik sorumlu Bülent Yenihayat, 52 Orduspor’la oynanan final karşılaşmasının ardından sosyal medya hesaplarından maç değerlendirmesi ve teşekkür açıklamasında her kesime teşekkür ederken, Elazığ basınını es geçti.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA DA BASIN ZİKREDİLMEDİ

Yine Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı Atatürk stadyumunda sunucunun şampiyonlukta emeği olan başkan, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla birlikte kendisini de eklerken, Elazığ basınından bahsetmemesi; koca camiayı bir kez daha yaraladı.

52 ORDUSPOR FK, KENDİ BASININA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR ETTİ

Elazığspor’a finalde kaybederek şampiyonluk serüvenini bir başka bahara bırakan 52 Orduspor FK’da kulüp başkanı Şükrü Bodur, maç sonundaki açıklamasında destek olanlara teşekkür ederken, Ordu medyasını da unutmadı.

Başkan Bodur, destek veren basın camiasına isim vererek teşekkür ederken, ahde vefanın da en güzel örneğini sergiledi

MEDYA SORUMLUSU F.GÜRKAN MÜLAYİM DE UNUTULDU

Kutlamalarda unutulan yalnızca Elazığ basını değildi.

Elazığspor’un içeride-dışarıda tüm haberlerini geçen, resimlerini paylaşan medyayı haberdar eden Elazığspor medya sorumlusu, yılların emektarı, gazeteci arkadaşımız Fatih Gürkan Mülayim de kutlama törenlerinde sahaya çıkanlar içerisinde davet edilmedi.

BİZ İŞİMİZ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Oysa Elazığspor’un her haberini en ayrıntılı bir şekilde okuyucularına ve izleyicilerine aktaran Elazığ basınında yıllarını vermiş, emek sarf etmiş ve geçmişten bugüne kadar bordo beyazlı takımımızı takip etmiş, maçlarını yayınlamış, emektarlar, usta kalemler, programcılar, yorumcular, köşe yazarları varken, ülkemizin her kesiminin takdirini alan Elazığ medyasının şampiyonluğun ardından unutulması yüreklere burukluk bırakırken, biz yine de işimizi yapmaya, Elazığspor’un peşinden koşmaya ve çaydaçıralı armayı sevmeye devam edeceğiz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme