Elazığ'da Balık Sağlığına Dair Toplantı

Üniversitemizde 'Balık Sağlığı Araştırmaları Modern ve Geleceğe Yönelik Yaklaşımlar' Proje Etkinliği Düzenlendi

TÜBİTAK 2237 - A Eğitim Etkinlikleri Destekleme programı kapsamında “Balık Sağlığı Araştırmaları Modern ve Geleceğe Yönelik Yaklaşımlar” konulu etkinlik düzenlendi.

Üniversitemizde Su Ürünleri Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut DOĞRU, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan KÖPRÜCÜ, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Sibel KÖPRÜCÜ, akademisyenler, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. 

  Programda konuşan proje yürütücüsü Prof. Dr. Sibel KÖPRÜCÜ, Elazığ ve Türkiye’deki balık sağlığına dair bilimsel çalışmalar ve konuların masaya yatırılacağını belirterek, etkinlikte yer alan akademik ve sektörel paydaşlara teşekkür etti.

Etkinliğin verimli geçmesi temennisinde bulunan Anadolu Su Ürünleri Mühendisleri Derneği Genel Başkanı Ergün ASLAN ve Su Ürünleri Birlikleri Üst Birlik Başkanı Ahmet SERMET, balık tüketiminin önem taşıdığına dikkat çekerek önemli mesajlar verdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut DOĞRU ve Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan KÖPRÜCÜ de Elazığ’ın balık üretimindeki yerine ve önemine değindiler.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme