Elazığ da Eğitime yeni bir Vizyon

Alanında uzman öğretmen kadrosu,Geniş ve ferah sınıflarıyla ( 20 kişilik 60m2) 400 kişilik yemekhanesiyle 150 cm derinlik 5/10 eğitim havuzuyla öğrencilerinin rahatça vakit geçireceği 3 ayrı bahçesi ile, müzik görsel sanatlar robotik kodlama ve her branşta uygulama atölyeleri ile Bil koleji eğitime değer katmak için şehrimizde açılıyor.

Elazığ da eğitim hayatına yeni bir soluk getiren Dünya İnovasyon Okulu Elazığ BİL Koleji yenilikçi eğitim anlayışı; öğrencilerine kaliteli ve çağdaş bir eğitim hedefiyle dikkatleri çekiyor.

        Türkiye genelinde 40 kampüs 26 kurs ve 8 çocuk üniversitesi ile 30 yılı aşkın süredir eğitime yön veren bu dev eğitim ağı artık Elazığ da yeni bir kampüs ile şehrimize hizmet vermeye başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesinin akademik desteği ve yönlendirmeleri ile öğrenciler keşfederek sorgulayarak projeler üreterek performanslar ortaya koyarak eğitimlerini alacaklar.

         Eğitimde yeniliklere öncülük eden Elazığ BİL Koleji; Anaokulu ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim sunacak. Başarılı ve üretken bir kadro ile yola çıkan okulun Genel Müdürlüğüne Eğitimci Mutlu KILIÇ, ve Anaokulu Müdürlüğüne Eğitimci Mehtap GACAR getirildi. 

        BİL Okulları Genel Müdürü Mutlu KILIÇ; Elazığ da eğitimin kalitesini arttırırken öğrencilerin keşfederek sorgulayarak projeler üreterek performanslarını ortaya koyacakları bir sistemle yola çıktıklarını vurguladı. Anaokulu Müdiresi Mehtap GACAR da; özellikle anaokulunda keşfeden, yabancı dili konuşabilen ve kişisel gelişimine bu doğrultuda yön verilecek olan bir eğitimle yola çıkacaklarını söyledi.

Elazığ da Eğitime yeni bir Vizyon

        Eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen BİL okulları, inovatif çalışmalar yaparak öğrencilerini anaokulu ve ilkokulda dil ağırlıklı; ortaokul da ise 5.sınıftan itibaren birebir rehberlik görüşmeleri ile hem hayata hem de sınav sistemine hazırlamayı amaçlıyor.

       Elazığ BİL Koleji, çocukların geleceğe güvenle adım atabilmeleri için tüm imkanlarını seferber ediyor. Eğitimde kaliteyi ve yeniliği hedefleyen vizyonuyla Elazığ da yeni bir çağ açan Elazığ BİL Koleji tüm velileri ve öğrencileri bu eşsiz eğitim ortamına davet ediyor. 

Elazığ da Eğitime yeni bir Vizyon

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme