Elazığ'da Hayata İyilik Kat Projesi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 'Hayata İyilik Kat' isimli ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Elazığ’da çocuklara yönelik farkındalık faaliyetlerine devam ediliyor.

HAYATA İYİLİK KAT" isimli ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı)projesi kapsamında 1 Ekim-15 Aralık tarihleri arasında; Avukat İbrahim Gök Ortaokulunda eğitim gören 25 öğrenciye Yabancı Dil (ingilizce) kursu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde Sevgi Evlerinde kalan 15 çocuğa Gitar ve 20 çocuğa Masa Tenisi kursu, İlimizde ikamet eden 18-24 yaş grubunda bulunan 20 gence Güneş Panelleri ve Fotovoltaik Sistemleri kurulumu, bakım ve onarım kursu verildi.

Kursa katılan kursiyerlere Elysium AVM’ de ''ATATÜRK" ve "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" konulu sinema etkinliği düzenlendi.

Elazığ'da Hayata İyilik Kat Projesi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme