Elazığ'da 'Huzur' Operasyonu

Elazığ'da düzenlenen asayiş denetimlerinde çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Elazığ'da huzur, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Gerçekleştirilen denetimlerde, 6 kişinin yapılan üst ve araç aramasında 6 ruhsatsız tabanca, ve tabancalara ait 22 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 9 adet kartuş ele geçirildi.

ELAZIĞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KOORDİNESİNDE

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği tarafından, kentin huzur, genel güvenlik ve genel asayişinin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik 06.11. 2023 günü; Yeni Mahalle, Olgunlar Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Rüstempaşa Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi ve Mahallelere çıkan sokak ve caddelerde yapılan rutin kontrollerde; 101 araç, 140 şahıs,  Kontrol edilmiş, yapılan kontrollerde 6 şahsın yapılan üst ve araç aramasında; 6 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 22 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 9 adet kartuş ele geçirilmiştir.  Şahıslar ve bahse konu suç unsurları hakkında gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme