Elazığ'da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu

Elazığ Güneykent Mahallesi'nde düzenlenen kaçak tütün ve sigara operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Elazığ’ın Güneykent Mahallesi'nde bir şüphelinin iş yerinde kaçak tütün ve sigara sattığı bilgisine ulaştı.

Düzenlenen operasyonda, belirlenen iş yerinde yapılan aramada1540 paket bandrolsüz boş makaron ve (1710) paket tütün ile doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda F.B. isimli şüphelinin iş yerinde kaçak tütün sattığı bilgisine ulaşılmıştır. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Güneykent Jandarma Karakol Komutanlığınca şüphelinin iş yerinde arama yapılmıştır. Arama sonucunda (1540) paket bandrolsüz boş makaron ve (1710) paket tütün ile doldurulmuş makaron sigara ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.”denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme