Elazığ' da Kadına Şiddete Hayır Denildi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla elazığ öğretmen evinin önünde kadınlara yönelik program düzenlendi.

Kadınların sorunlarının önüne geçecek politikaların uygulanmasını gerektiğini belirten Sağlık Hizmetleri Emekçileri Sendikası Elazığ Eş İl Başkanı Derya Coşkun, Kadına yönelik şiddet nedeniyle hayatını kaybeden kadınların sayısının yıllar geçtikçe arttığına vurgu yaptı.

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde bir açıklama yapılarak kadın hakları için her zaman çalışacakları belirtildi.

Türk Kadının Hak Ettiği Yere Getireceğiz

İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığının yaptığı açıklamada “Kadını yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ve Türk kadınının sarsılmaz iradesinden aldığımız ilhamla; ezilmiş, hırpalanmış, ötekileştirilmiş tek bir kadın kalmayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. Kadın ve erkeğin eşit ve mutlu olduğu, sağlıklı nesillerin yetiştiği zengin bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Ve biz; “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” diyen Atamızın izinde, Türk kadınını hak ettiği yere getireceğimize SÖZ VERİYORUZ! Dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme