Elazığ'da Okullar Yarın Tatil mi?

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Kale olarak açıklanan sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

Deprem sonrası bazı illerde okullar tatil oldu. Bu gelişme sonrası öğretmenler, öğrenciler ve veliler ''Hangi illerde okullar tatil oldu?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 16 Ekim'de tatil olan okullar 17 Ekim 2024  yarın da  tatil mi, okullar nerede tatil edildi? İşte eğitime ara verilen iller…

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre, saat 10.46'da Malatya'nın Kale ilçesinde deprem meydana geldi. 5,9 büyüklüğündeki deprem, yerin 10,07 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem sonrasında Elazığ'da ve  bazı illerde okullar tatil edildi. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencileri ise bu noktada 17 Ekim 2024 yarın okullar tatil mi?’’ sorusunu gündeme taşıdı. Peki, Hangi illerde okullar tatil edildi, üniversiteler tatil mi?

BUGÜN ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

AFAD tarafından yapılan açıklamada, 16 Ekim Çarşamba günü saat 10.46’da Malatya'nın Kale ilçesinde deprem meydana geldi. 5.9 büyüklüğündeki sarsıntı Elazığ ve illerden de hissedildi.

Deprem sonrası Malatya'da ve Elazığ'da eğitime 1 gün ara verildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde örgün, yaygın ve özel öğretim kurumları dahil olmak üzere eğitim öğretime 16.10.2024 tarihi itibari ile 1 gün ara verilmiştir" denildi.

16 EKİM BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Malatya’nın yanı sıra Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Adıyaman'da da eğitime 1 gün ara verildi.

Elazığ Valiliği de il genelinde okulların 1 gün (16 Ekim Çarşamba) tatil edildiğini açıkladı.

17 EKİM YARIN OKUL TATİL OLDU MU?

17 Ekim Perşembe günü okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme