• Haberler
  • Genel
  • Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü'nden Başarı!

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü'nden Başarı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gelin Sporda Buluşalım' projesi kapsamında Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü adına katılan sporcular, Prof. Dr. Mustafa KOÇ, Remzi BOZ ve Ahmet ÖZTÜRK, Masa Tenisi dalında takım halinde ikinci oldu.

Gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunlarına ilişkin Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde düzenlediği “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizde düzenlenen turnuvaya İl Sağlık Müdürlüğümüz adına katılan sporcularımız Prof. Dr. Mustafa KOÇ, Remzi BOZ ve  Ahmet ÖZTÜRK, Masa Tenisi dalında takım halinde ikinci oldu.
Alınan sonuçtan ve takdim edilen kupadan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Emrah GECEKUŞU, sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerinin de yer aldığı  turnuvada  Voleybolda 16, Masa Tenisinde 12 ve Basketbolda 6 takım olmak üzere çeşitli kamu kurumlarından toplam 34 takım mücadele edecek” denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme