Elazığ Jandarma Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız bir adet av tüfeği, 5 adet tabanca ele geçirilirken bir şüpheli hakkında yasal işle...

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız bir adet av tüfeği, 5 adet tabanca ele geçirilirken bir şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ Jandarma ruhsatsız silah ele geçirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda bir şüphelinin ruhsatsız silah bulundurduğu bilgisine ulaşıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda bir adet av tüfeği, 5 adet tabanca ele geçirildi. Şüphelil hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada;
“Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Y.H. isimli şüphelinin iş yerinde silah bulundurduğu bilgisine ulaşılmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kovancılar ilçe Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda (5) adet ruhsatsız tabanca, (1) Adet tüfek ve çeşitli malzemeler ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.”denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme