• Haberler
  • Genel
  • Elazığ Kent Konseyi Başkanı Koca: At Sevgisi Sanatla Buluştu!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Koca: At Sevgisi Sanatla Buluştu!

Türkiye Jokey Kulübü, bu yıl 12. kez düzenlediği 'At, At Sevgisi ve At Yarışı' temalı resim yarışmasının sergi açılışı Elazığ'da gerçekleştirildi.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), bu yıl 12. kez düzenlediği “At, At Sevgisi ve At Yarışı” temalı resim yarışmasının sergi açılışını Elazığ’da gerçekleştirdi. Elazığ Nurettin Ardıçooğlu Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlik, davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından; resim sanatçılarını At temalı eserler yaratmaya teşvik etmek yoluyla Türk görsel sanatlarına özgün eserler kazandırmak ve ülkemiz kültür & sanat birikimine katkıda bulunmak amacıyla 12.’si düzenlenen “At, At Sevgisi ve At Yarışı” konulu geleneksel resim yarışmasının sergi açılışı ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

KOCA: AT SEVGİSİNİN SANATLA BULUŞTUĞU SERGİ

Resim Sergisi’ne katılan Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca TJK Televizyonu’na yaptığı açıklamada Elazığ’da ilk defa böyle bir etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, böyle bir serginin Elazığ ev sahipliğinde yapılmasına vesile olan TJK Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’e teşekkür etti ve “At sevgisinin sanatla buluştuğu serginin devamını bekliyoruz.”dedi.

TJK YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLE AYAKÜSTÜ SOHBET

Başkan M. Nafiz Koca ayrıca Türkiye Jokey Kulübü ve Genel Sekreteri Gülnur Gülerce ile ayak üstü yaptığı sohbette Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilen yarışların Elazığ’a katma değer olarak yansıdığını belirterek, yarış sayılarının artırılması konusunda Genel Sekreter Gülerce’den talepte bulundu. Başkan Koca ayrıca TJK Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’ten de övgüyle bahsederek, böyle bürokratların Elazığ’a hizmet etmesini önemine vurgu yaptı.

GÜLERCE: AT SAYILARIMIZ ARTIRILSIN

Türkiye Jokey Kulübü ve Genel Sekreteri Gülnur Gülerce ise Başkan Koca’nın talebine olumlu yanıt verirken, Elazığ’lı at sahiplerine de çağrı bulunarak at sayılarının artırılmasını istedi. Gülerce, at sayılarının artırılması gerektiğini ve bu durumun hem yarışlar hem de sanat etkinlikleri açısından önemli olduğunu belirtti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme