Elazığ MHP'den Elazığspor'a Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal Elazığspor'un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi için Elazığspor taraftarlarına destek olmak amacıyla otobüs tahsis edeceklerini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi için Elazığspor taraftarlarına destek olmak amacıyla otobüs tahsis edeceklerini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi için Elazığspor taraftarlarına destek olmak amacıyla otobüs tahsis edeceklerini duyurdu. Başkan Bal, yaptığı açıklamada, "Elazığspor taraftarlarının takımlarını yalnız bırakmamaları için elimizden gelen desteği her zaman olduğu gibi vermeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçına gitmek isteyen taraftarlarımız için otobüs tahsis edilecektir. Otobüsümüzün kalkış tarihi ve saati Elazığspor yöneticileri tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Hem Elazığ’daki hemşerilerimizi hem de İstanbul’daki tüm iş insanı ve hemşerilerimizi maça davet ediyorum. Gün birlik beraberlik günüdür" ifadelerine yer verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme