Elazığ Ucuz Et Yiyecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Pazartesinden itibaren Kültür Park'ta Et ve Süt Kurumundan vatandaşlara daha ekonomik, uygun et ve süt ürünlerini ulaştıracaklarını müjdeledi…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kültür Park’ta Et ve Süt Kurumundan tedarik edilen etlerin satımına başlanacağını duyurdu…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bir paylaşımda bulunarak Elazığ’daki vatandaşların, Et ve Süt Kurumu’ndaki uygun fiyatlı et ürünlerine Kültürparktaki et satış mağazasından ulaşacağını müjdeledi.

Elazığlılar, et ve süt kurumunun ürünlerine kavuşacak!

Paylaşımında Başkan Şerifoğulları; “İlgili Müdürlüklerimiz ile birlikte; pazartesi itibariyle vatandaşlarımıza daha ekonomik, uygun et ve süt ürünlerini ulaştırmak amacıyla Et ve Süt Kurumu'ndan tedarik edeceğimiz ürünlerin satışının yapılacağı tesisimizi ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk. Bu önemli hizmetimizde emeği geçen Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver'e teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Işıkver: Elazığ her şeyin en iyisine layık!
Başkan Şerifoğulları’nın paylaşımına istinaden hemen bir paylaşımda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise “Allah var etsin Sayın Başkanım. Elazığ her şeyin en iyisine layık” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme