Elazığ Yolspor Şampiyon

8 Takımın tek grupta mücadele ettiği U13 Ligi Final Maçında İl Özel İdarespor'u deviren Elazığ Yolspor il birincisi oldu.

Elazığ Futbolunun Lokomotif Kulüplerinden Yolspor Alt kategorilerde başarılarına bir yenisini daha ekledi.

8 Takımın tek grupta mücadele ettiği U-13 Ligi Final Maçı’nda İl Özel İdarespor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Yolspor il şampiyonu oldu

 

YOLSPOR ELAZIĞ FUTBOLUNUN LOKOMOTİFİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLADI

Elazığ Yolspor Teknik Sorumlusu Ufuk Yalçınkaya; “Final maçında İl Özel İdarespor’u 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardık. Bu sonuçla Elazığ U-13 ligi şampiyonu olan çocuklarımızı tebrik ediyor gözlerinden öpüyoruz. Emeği geçen hocalarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. U-13, U-14, U-15 ve U-16 gruplarında şampiyon olan çocuklarımız altyapıya yapmış olduğumuz yatırımlarımızın karşılığını vererek kulübümüzü gururlandırmışlardır. Bu şampiyonluklar Yolsporun Elazığ futbolunun lokomotifi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Ayrıca toplam 200 lisanslı futbolcudan oluşan Elazığ Yolspor kulübüne destekleri için 8.Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Yusuf GÜNEŞ ve 8.Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve Kulüp Başkanımız Ömer AYDOĞDU’ ya Elazığ futbolu ve gençlerine sundukları destek ve hizmetler için teşekkür ederiz…”dedi.

Elazığ Yolspor Şampiyon

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme