• Haberler
  • Spor
  • Elazığlı 3 Sporcumuz Şampiyonalarda İlimizi Temsil Edecek

Elazığlı 3 Sporcumuz Şampiyonalarda İlimizi Temsil Edecek

Elazığlı sporculardan Ebrar Acar, Nisanur Yıldırım ve Zelal Şengür yurt dışında yapılacak olan şampiyonalara katılarak ilimizi bir kez daha gururla temsil edecekler.

Geçtiğimiz zamanlarda birçok şampiyonalara katılarak ilimizi başarılarla temsil eden Elazığlı sporcularımız bu kez de Arnavutluk, Karadağ ve Yunanistan da bayrağımızı dalgalandıracak.

Birçok kez katıldıkları önemli müsabakalardan eli boş dönmeyen sporcularımızdan Ebrar Acar 7-9 Kasım tarihleri arasında Arnavutluk’ta gerçekleştirilecek olan Yıdızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonasına, Zelal Şengür 2-10 Kasım tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılacak.

Nisanur Yıldırım ise 20 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Karadağ’da gerçekleştirilecek olan Gençler Dünya Boks Şampiyonası’na katılacak.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporculara başarılar dileyerek, “ Katıldıkları müsabakalardan eli boş dönmeyerek ve gerek yut içinde gerekse yurt dışında bayrağımızı gururla dalgalandıran sporcularımız bir kez daha şampiyonalara katılıyorlar. Bizler biliyoruz ki kızlarımız bizlere tekrar bu güzel duyguyu yaşatarak başarı ile dönecekler. Karadağ’da mücadele eden Milli Boksörümüz Nisanur Yıldırım’a Arnavutluk’ta mücadele edecek Milli Taekwondocumuz Ebrar Acar’a, Yunanistan’da mücadele edecek olan Milli Sporcumuz Zelal Şengür’e ayrıca büyük emekleri olan antrenörlerimiz Suat Acar’a, Cemil Döndü’ye ve Abdullah Alan’a başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Elazığlı 3 Sporcumuz Şampiyonalarda İlimizi Temsil Edecek

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme