Elazığlı Abdulhey'den Bursaspor destek!

Hemşehrimiz Kenan Çoban Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti ve kombine bilet aldı.

Aslen Elazığlı olan ünlü oyuncu Kenan Çoban Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti ve kombine bilet desteğinde bulundu…
2024-2025 sezonunda boy göstereceği TFF 3.Lig’de yeniden doğuş mücadelesi verecek olan Bursaspor’a her kesimden destekler gelmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı kulübe son olarak ünlü isim Kenan Çoban’dan destek geldi.
Kurtlar Vadisi’nin Abdulhey’i hemşehrimiz Kenan Çoban, Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik’i ziyaret ederek kombine bilet aldı ve yeni sezonda maçları takip edeceğini ifade etti.


ELAZIĞSPOR’A DA DESTEK GELECEK Mİ?

Elazığ Palu doğumlu olan ünlü oyuncu Çoban’ın kendi memleketinin takımı olan Elazığspor’a destekte bulunup bulunmayacağı Bordo-Beyazlı Taraftar tarafından merakla bekleniyor. Çoban’ın destekte bulunup bulunmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.


KENAN ÇOBAN KİMDİR?

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975'te Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nde "Abdülhey Çoban" karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 2003 ile 2014 yılları arasında bu seriye emek verdi. İlk olarak dizide bir mevlitte limonata dağıtırken görünen Çoban, daha sonra Abdülhey karakteriyle ekranlarda yer almaya başladı. 2014'te "Beyaz Karanfil" adlı dizide başrolde oynayarak yeteneğini farklı karakterlerle de sergiledi. 2015 ile 2020 yılları arasında ise "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde "Fahri" karakterine hayat verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme