• Haberler
  • Spor
  • Elazığlı Futbolcu Şanlıurfaspor'un Gol Umudu Olacak!

Elazığlı Futbolcu Şanlıurfaspor'un Gol Umudu Olacak!

24 yaşındaki Elazığlı futbolcu Ahmet Gökbayrak, yeni sezon için TFF 1.Lig Ekibi Ş.Urfaspor'la anlaştı.

1999 Elazığlı doğumlu forvet oyuncusu Ahmet Gökbayrak, yeni sezon için TFF 1.Lig Ekibi Ş.Urfaspor ile anlaştı. Elazığ amatöründe yetiştikten sonra Konyaspor’da profesyonel olan ve bir dönem yine Elazığ Belediyespor’da oynayan Ahmet, daha önce 1922 Konyaspor, Karaman FK ve Nazilli Belediyespor formalarını da giydi. 24 yaşındaki Ahmet, geçen sezon ilk yarıda Nazilli'de 13 maçta 3, ikinci yarıda Darıca Gençlerbirliği’nde 14 maçta 7 gol attı.
Ş.Urfa Yerel Gazetelerinin haberine göre Elazığlı doğumlu forvet oyuncusu Ahmet Gökbayrak TFF 1.Lig Ekibi Ş.Urfaspor’la anlaştı.

İşte Ş.Urfa Değişim Gazetesinin Haberi…

TFF 1.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyet ve başkan düşük bütçe ile transfer çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfsapor, geçen sezon ikinci lig beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da top koşturan Forvet Ahmet Gökbayrak ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.
Geçen sezon Forvet Ahmet Gökbayrak görev aldığı 30 maçta 9 gol atarken 1 asist atma başarısı gösterdi. Sarı yeşilli kulüp transferi sosyal medyadan duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüz, Nazilli Belediyespor'dan 24 yaşındaki Forvet Ahmet Gökbayrak ile sözleşme imzaladı.
İmza töreninde Başkan vekilimiz Muharrem Aydın'da yer aldı."

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme