• Haberler
  • Spor
  • Elazığlı Futbolcuya Büyük Vefasızlık!

Elazığlı Futbolcuya Büyük Vefasızlık!

Her fırsatta Elazığ'ı Elazığlı Oyuncuların temsil etmesi gerektiği vurgulanan ilimizde iş başa düştüğünde ise aksiyon almaktan kaçan yöneticilere sesleniyoruz. 'Bu mu Elazığlılığınız?'

Elazığspor’dan 23 Elazığ FK’ya Gönderilen Arda Timuroğlu, Vefasızlıkla Karşılaştı
Elazığspor’un, 3. Lig temsilcisi 23 Elazığ FK’ya deneme amaçlı gönderdiği genç futbolcu Arda Timuroğlu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Futbol dünyasında genç yeteneklerin şansa ihtiyaç duyduğu ve “Elazığlı Çocuklara Sahip Çıkalım” laflarının sadece sözde kaldığı ilimizde, Arda Timuroğlu’nun yaşadığı olay, ilimiz profesyonel futbol takımlarında görev alan yöneticilerin vefasızlığına işaret ediyor.

ELAZIĞSPOR’DA BERŞAN’IN YEDEĞİYDİ

Elazığspor’un geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonu olan Elazığ il özel idarespor’dan transfer ettiği genç yetenek Arda Timuroğlu, santrfor ve kanat mevkilerinde oynadığı gibi, teknik direktör Bülent Yenihayat’ın isteğiyle de savunmanın sağında Berşan’ın alternatifi olarak görev yaptı.
Elazığspor’un yeni sezon takım yapılanmasında kendisine takımda yer bulunamaması nedeniyle 18 yaşındaki genç oyuncu teknik heyetin tavsiyesiyle kiralık olarak başka takımlara verilmesi rapor edildi.

ÜMİT TÜTÜNCİ ONAY VERDİ

Aynı zamanda kontenjan olarak da değerlendirilebilecek genç yetenek Elazığlı Arda Timuroğlu, Elazığ’ın 3. Ligdeki temsilcisi 23 Elazığ FK’ya önerildi. Teknik sorumlu Ümit Tütünci’nin denenmek üzere 2 gün antrenmana çıkarttığı Arda Timuroğlu performansıyla Ümit Tütünci’nin gözüne girse de sonrasında kendisine antrenman bilgileri verilmedi ve çalışmalar için bilgilendirilmedi.

Ümit Tütünci’yle konuşmak için kulübe giden Arda Timuroğlu, burada da muhatap bulamadı.
Edindiğimiz bilgilere göre kendisine kalması veya gitmesi yönünde de bilgi verilmeyen Arda Timuroğlu, “seni ararız” denilmesine rağmen aranmaması ve belirsizlik nedeniyle şu an bir karar veremiyor. Transferin bitmesine sayılı günler kala böyle bir durumla karşılaşan Arda Timuroğlu, 23 Elazığ FK’dan gelecek karara göre yol haritasını çizecek.

“ELAZIĞLI FUTBOLCULAR DA OLACAK” EDEBİYATI

Her fırsatta “takımımızda Elazığlı futbolcular da olacak” edebiyatıyla karşı karşıya kalmamıza rağmen, Elazığsporlu genç yetenek Arda Timuroğlu’na yapılan saygısızlık ve vefasızlık, bir kez daha gösterdi ki; Ankara’nın altyapılarından getirilen oyuncuların yanında Elazığlı oyuncuya verilen değerin ancak bu kadar olduğu ve kadromuzda Elazığlı oyuncular da olacak söyleminin sadece laftan ibaret olduğu da apaçık ortada…

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme