Elazığlı Golcü Düzcespor'u Sırtlıyor

Elazığspor'a önerilen Elazığlı Golcü 3 Karşılaşmada 5 Gol Kaydetme Başarısı Gösterdi.

Elazığlı futbolcu Berkay Ekinci, geçtiğimiz sezon Sapancaspor’da gösterdiği performansın ardından transfer olduğu Düzcespor’da 3 karşılaşmada 5 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

ELAZIĞLI GOLCÜYE NEDEN ŞANS VERİLMEDİ?

İstanbul doğumlu olmasına rağmen köklerini her fırsatta hatırlatan Ekinci, Elazığspor’a önerilmiş fakat değerlendirilmemişti. Oysaki, Düzcespor’da geçirdiği 3 haftada gösterdiği performansla Elazığspor’un kaçırdığı bir fırsat olduğu aşikar.

ELAZIĞ KARAKOÇANLI

Geçtiğimiz sezon Sapancaspor forması giyen ve Elazığspor’a karşı da gol atan Elazığlı futbolcu Berkay Ekinci, transfer olduğu 3. Lig ekiplerinden Düzcespor’da da gollerine devam ederken, 3 karşılaşmada 5 gol kaydetme başarısı gösterdi

İstanbul’da doğup büyümesine rağmen, baba ocağı Elazığ’ı her platformda dile getiren Elazığlı Golcü oyuncu Düzcespor’u sırtlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Elazığspor’un şampiyon olduğu gurupta Sapancaspor formasını giymişti.

21 Nisan 2024 tarihinde ligin 29. Haftasında Elazığ’da oynanan ve bordo beyazlı takımımızın 2-1 kazandığı maçta Sapancaspor’un golünü atmış ve bu gole sevinmeyerek baba ocağı Elazığ’a saygısını göstermişti.

ELAZIĞSPOR’A ÖNERİLDİ

Aslen Elazığ Karakoçanlı olan ve sezon başında Elazığspor’a önerilen ancak değerlendirmeye alınmayan Berkan Ekinci 26 maçın 20’sinde ilk 11’de oynayan ve bu süreçte takımına 10 gol kazandırdı. Berkay Ekinci, Sapancaspor’un bölgesel amatör ligden düşmesinin ardından transfer olduğu 3. Lig ekiplerinden Düzcespor’da da gollerine devam ediyor.

Ligin ilk haftasında gurubun güçlü ekiplerinden Bursaspor’a 2-0 mağlup olan Düzcespor’da Berkay Ekinci, 2. Haftada Kırşehirspor’u 2-0 mağlup ettikleri maçta takımının 2 golünü, 3. Haftada 4-0 mağlup ettiği Bulvarspor karşısında da Düzcespor’un 3 golünü kaydederek toplamda 3 maçta 5 gole ulaştı ve gol krallığında zirveye yerleşti.

29 yaşındaki başarılı santrfor’un takımı Düzcespor; ligin 4. Haftasında temsilcimiz 23 Elazığ FK’nın konuğu olacak.
Bu karşılaşmada da Elazığlı futbolcu Berkay Ekinci yine takımının gol ümidi olacak…

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme