Elazığspor'a 3.'Lük Fırsatı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Pazar günü evinde konuk edeceği Karşıyaka'yı mağlup etmesi durumunda 3. Basamağa yükselme imkanı doğacak…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 23. Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde İzmir Temsilcisi Karşıyaka ile 6 puan değerinde bir maça çıkacak… TFF 3.Lig 2.Grup’ta 22. Hafta’yı fikstür gereği maç yapmadan bay olarak geçen Bordo-Beyazlı ekibimiz play-off yarışında iddialı konuma gelme adına Karşıyaka karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan Elazığspor’da bu maç öncesi eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

2 OYUNCU SINIRDA

TFF 3.Lig 2.Grubun 23. Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Karşıyaka ile karşılaşacak olan Temsilcimiz Elazığspor’da zorlu maç öncesi kadroda yer alan oyunculardan ikisinin üçer sarısı bulunuyor. Kaptan Mesut Saray ve Burhan Arman, Karşıyaka Müsabakası’nda ihtar almaları halinde 24. Hafta’da deplasmanda oynanacak Anadolu Üniversitesi Maçı’nda forma giyemeyecekler.

Elazığspor'a 3.'Lük Fırsatı

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Play-off hattında kritik öneme sahip olan maçın biletleri bordo-beyazlı kulüp tarafından Salı akşamı satışa çıkarıldı. Biletler satışa çıkarılır çıkarılmaz Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları tarafından alındı. Müsabaka biletlerinin tamamı taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

BÜYÜK FIRSAT

Bordo-Beyazlı ekibimiz müsabakayı kazandığı takdirde grupta 3. sıraya yükselme fırsatı bulacak. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 36 puanla 5. sırada yer alırken, Karşıyaka 39 puanla 3. basamakta.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme