• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor Bayrağının Bakımsız Hali Tepki Topladı

Elazığspor Bayrağının Bakımsız Hali Tepki Topladı

Geçen sezon Play-Off Finali öncesi cadde ve sokaklara asılan Elazığspor Bayrağının bakımsız hali tepki topladı.

TFF 3.Lig Play-Off Finalinde Orduspor’u mağlup ederek TFF 2.Lig’e yükselen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un final maçı öncesi Elazığlılar tüm cadde ve sokakları adeta bayram yerine çevirip her yeri Bordo-Beyazlı Bayraklarla donatmıştı. Ancak Hozat Garajı’nda asılan Elazığspor Bayrağının içler acısı hali tepki topladı.

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig Play-Off Finali öncesinde Elazığlılar, şehrin cadde ve sokaklarını Bordo-Beyazlı bayraklarla süslemişti. Çimentaş Elazığspor'un Orduspor'u yenerek TFF 2. Lig'e yükselmesinin ardından yaşanan coşku, şehirde bayram havası yaratmıştı. Ancak, bu coşkunun ardından gelen manzara, taraftarları ve Elazığlıları hayal kırıklığına uğrattı.

BAKIMSIZ BAYRAK TEPKİLERİ ARTTIRDI

Elazığ’da Hozat Garajı’na asılan Elazığspor bayrağının bakımsız durumu, şehrin dört bir yanını Bordo-Beyazlı bayraklarla süsleyen taraftarların tepkisini çekti. Bayrağın yırtık ve solmuş hali, büyük bir rahatsızlığa neden oldu. Elazığlılar, bayrağın bu durumda kalmaması gerektiğini belirterek, yetkililere seslenip bayrağın acilen yerinden sökülmesini ve yenisiyle değiştirilmesini talep ettiler.

TARAFTARLAR VE ELAZIĞLILAR TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİ

TFF 3. Lig Play-Off Finali'nin ardından Elazığspor taraftarları, şehrin dört bir yanını bayraklarla süslemiş ve büyük bir destek göstermişti. Ancak, bayrağın bakımsız hali, taraftarların ve Elazığlıların bu konudaki duyarlılığını artırdı. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu durunla ilgili Taraftarlar, yetkililerin acil bir şekilde harekete geçmesini bekliyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme