Elazığspor Bu Ligde Olmayacak!

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel 'İlk dört haftada taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçları alamadık. Ancak herkesin şunu bilmesini istiyorum.'dedi ve ekledi:

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Batman Petrolspor Maçı sonrasında yaptığı açıklamada “ İyi bir takımız ancak bugün itibarı ile istenilen yerde değiliz.”dedi…

Batman Petrolspor ile zorlu bir mücadele verdiklerini belirten Selahaddin Dinçel; “Lige iddialı olarak hazırlanan iki takımın mücadelesinde her iki takımda pozisyon buldu. Her iki takımda kazanabilirdi. Bugün seyircimizle buluşarak onların desteği ile sahada iyi mücadele ettik. Bu tür maçlarda girdiğin pozisyonları değerlendirmek zorundasın. Geçen hafta takımı iyi yönlendiren ve iyi oynayan Beykan’ın bugün maçın başında sakatlanması bizi olumsuz etkiledi. Pozisyona girme yüzdemiz düşük, girdiğimiz pozisyonları sonuca yansıtmada arzu ettiğimiz sonucu alamıyoruz. Bizim görevimiz bunları çözümlemek. Sahada iyi mücadele veren bir takım vardı ancak arzumuz kazanmaktı. Bu olmadı.

Seyircimizin arzusu takımın başarısı ve bugün yer aldığı ligden kurtulması. Bunun için takımın yanındalar. İlk dört haftada Taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçları alamadık. Ancak herkesin şunu bilmesini istiyorum. Elazığspor bu sezona iddialı hazırlandı ve bu sezonun sonunda Elazığspor bu ligde olmayacak.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme