• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor'da 2.Etap Antalya'da başlıyor

Elazığspor'da 2.Etap Antalya'da başlıyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 2.Etap Antalya Kampı'nda 3 hazırlık maçı oynayacak…

TFF 3. Lig 2. Grupta 2.Yarı öncesi hazırlıklarını sürdüren Elazığspor’da devre arası 2.Yarı hazırlık kampının Antalya bölümü Perşembe günü yapılacak olan çalışmayla başlayacak.

İkinci yarı hazırlıklarının birinci etabını Elazığ’da kendi tesislerinde yapan Elazığspor bu kampın sonunda futbolculara verilen iki günlük izin tamamlandı.

Bordo Beyazlı futbolcular 4 Ocak Perşembe günü Antalya’da toplanarak Teknik Direktör Bülent Yenihayat ve Yardımcılarının nezaretinde 2.Etabın ilk çalışmasını yapacaklar.

*ANTALYA KREMLİN PALACE OTEL’DE TOPLANACAK

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Antalya kampı öncesi yaptığı açıklamada; “İkinci yarı hazırlıklarının birinci etabında fizik kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptık. Şimdi Antalya’da ikinci etap hazırlık kampı çalışmalarımıza başlıyoruz. Burada teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak ikinci yarıya hazır hale gelmek istiyoruz. Kampımız kapsamında burada kamp yapan takımlar ile yapacağımız görüşmeler sonucunda 3 hazırlık maçı oynamayı planladık. Böylece lige kadar yapacağımız çalışmalar ile ikinci yarıya hazır hale gelmiş olacağız.” Dedi

Temsilcimiz Antalya Kremlin Palace Otel’de yapacağı kamp ile 2. Etap çalışmalarını sürdürecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme